OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Krst animatorjev - 2016
Nedelja, 11 September 2016 16:40

skupinskaPostroj ob črti, stroga disciplina, blato, znoj in solze. To so besede, ki na kratko opišejo animatorski krst. V soboto so se v zgodnjih jutranjih urah zbrali vsi kandidati, ki so skozi leto nabrali dovolj točk za pristop k animatorskim vrstam.

Peščica 20 izbranih in pogumnih rekrutov je do večera morala opraviti vrsto psihično in fizično zahtevnih nalog, se dokazati na različnih področjih in pokazati kaj je prava moč skupine! Pod budnim očesom sta jih nadzorovala inštruktorja Andraž Jene in Gorazd Kozmus, ki sta mlade "zelence" gnala do konca in jih silila odnehati. Minute so tekle počasi, nalog ni in ni bilo konec, sonce je močno pripekalo, kazati pa so se začele prve solze. Zdravniška ekipa je bila v pripravljenosti, a odnehal ni nihče. Napornega urjenja je bilo proti večeru končno konec, prestalo pa ga je vseh 20, nadvse izjemnih rekrutov.

 

Končno je napočil čas, ko se ob svečani zaprisegi pridružijo animatorjem. Zavladala je stroga tišina in resnost. Skupaj so vsi odločno zaprisegli, da se bodo tudi v naprej trudili držati skupaj in svoje znanje in izkušnje delili mladim. Sledila je podelitev priznanj in skupinsko slikanje. Po tako napornem dnevu pa so si moči nabrali pri odlični večerji, ter se posladkali s torto. Animatorski krst se je dokončno zaključil naslednji dan, z nedeljsko sveto mašo.

Ni močnejšega od skupine animatorjev z istim ciljem, ki so dobro povezani med seboj in z Bogom.

 

 

NAPOVEDNIK

13. - 15. 4. 2018
Birmanski vikend - Podbočje

21. 4. 2018 ob 9.00
Oratorijski dan

21. 4. 2018 ob 19.00
Srečanje animatorjev